Newsfeed

Electric Sensei: Wiggly, Intimidating, crunchy, tasty, and spectacular

Electric Sensei – A Mindless Meditation

I don’t know much about the town Montclair in New Jersey except two thing. The town have authorized dispensaries for the sale of medical marijuana. In addition the quite original band Electric Sensei is from Montclair. Electric Sensei plays a quirky experimental rock with elements of psychedelic music. Their debut album A Mindless Meditation was released earlier this year. The track Counternatural,

The band was founded by Spencer Daniele, Joey Papa, Zachary Olsson, and Wyatt Rydlewski three years ago. The current incarnation of Electric Sensei has distinguished itself with powerful and theatrical live shows and refreshingly strange music through the ambiguous genre of Odd Rock. As Frank Zappa once said, «Does humor belong in music?» My answer is yes, if it`s done with care and subtlety.

The title track Mindless Meditation,

Wiggly, Intimidating, crunchy, tasty, and spectacular are just a few of the words used by fans and show-goers to describe the music of ES. The band can be found playing locally in New Jersey or on one of their upcoming tours to celebrate the release of their debut full-length album.

The track Aphrodite, Your Electric Sexiness,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*