Newsfeed

Mechanical God Creation: Epic and violent song!

Mechanical God Creation – The New Chapter

Mechanical God Creation was founded thirteen years ago. The band have been active during the years. They have supported Behemoth in Saint Petersburg, Septicflesh in Saint Petersburg and Moscow, they played at Metalhead Meeting Festival in Bucarest with Kreator, Dragonforce, Rotting Christ and many more, in Malta at the Voices of the Succubi festival with Cadaveria, in London at Titan Fest with Onslaught, at Garasje Festival in Reinsvoll (Norway). An experienced band obviously. The upcoming album The New Chapter is set to be released via The Goatmancer Records on March 29th. Warface from the new album is a song of an extreme violence and very epic,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*