Newsfeed

Hhoogg: From outer space

Hhoogg – Earthling, Go Home!

Boston, Massachusetts is one of the oldest and most prosperous city in the United States, with an economy based on education, healthcare, finance and high technology. Fortunately, Boston can also offer a very interesting an improvisational psychedelic rock band from outer space named Hhoogg. Weird and imaginative name, but very exciting music that can be heard on their album Earthling, Go Home! The track Crocodilian Homunculus,

Band members are Yig Narub on synthesizer, Xtina Porcupine on bass, Gregg Perry on guitars, Tom The Ninth Universe on drums, and sometimes special guests! The track Neon Planet,

Damian from DaiSan Visual Arts have made the awesome cover art. Hhoogg delivers an often mesmerizing  and well crafted amalgam of rock, jam and electronic music manipulations to mention some of the smorgasbord Hhoogg offer on Earthling, Go Home. The track Gone Fishing,

Link:
Facebook

 

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*