Newsfeed

Kull: From the steel town

Kull - Exile

In the 19th century, Sheffield saw a huge expansion of its traditional cutlery trade, when stainless steel and crucible steel were developed locally, and the name steel town emerged. It fits therefore very good with a metal band named Kull from the city.

Uk’s symphonic extreme metallers Kull, which features members of Dyscaphia  and the barbarian and mighty metal kings Bal-Sagoth, have unleashed the first teaser of Exile, the band’s debut album which is set to be released via Black Lion Records on April 2019 and was originally planned as the 7th full-length from Bal-Sagoth.

Born in the shadow of the brooding Yorkshire hills, Kull is building up on the musical tradition already established by Bal-Sagoth’s guitarist Chris Maudling. Exile was performed and recorded at Wayland’s Forge Studios.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*