Newsfeed

WEEND’Ô: Even greater in remixed version!

WEEND'Ô - You Need To Know Yourself

You Need To Know Yourself was the very successful debut album from the French prog band WEEND’Ô. The record was released seven years ago, and now there are a even greater remixed version. The arrangements are created by Los Angeles-based International Prog Award nominee Stephan DeReine, producer and keyboardist for many international artists worldwide. The track Experience,

These arrangements are reflected in this second version of the album, created in 2013 but never before made available in physical form. This album may be their first, but it contains all the hallmarks that made Time Of Awakening so compelling. It has passionate vocals, lush keyboards, and emotive lyrics taken from vocalist Laetitia Claudemance`s personal experience and powerful riffs and catchy melodies.

The line-up, Laetitia Chaudemance  (vocals/keyboard/lyrics) Térence Nuyen Van (guitars/arrangements) Maxime Rami (bass) Nathanaël Busis (drum, loops).

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*