Newsfeed

Dread Utopia: A whole batch of new songs

Dread Utopia – You Will Now Suffer

Dread Utopia are four dudes who love to play heavy music and try not to take themselves to seriously. The band is from the town Charleston, WV., and Charleston is also a dance named after the city of Charleston in South Carolina. There are zero elements of Charleston music in the music of Dread Utopia, but much sludge metal. Dread Utopia announces release of new single titled, You Will Now Suffer.

«The new single is far different from their previously releases. You Will Now Suffer is a new direction for Dread Utopia, one we embrace wholeheartedly, says guitarist Harry Glaspell. We have a whole batch of new songs that are just as fast, brutal, and heavy as You Will Now Suffer, said Glaspell».

The band says they will continue to record more music in the coming months and hope to have a new EP released in the spring, says Glaspell, «We haven’t held ourselves to a timetable. We don’t want to rush anything, but spring is the target release date for a new EP».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*