Newsfeed

Ambrotos: Heraclitus, Empedocles and Anaxagoras

Ambrotos - Cosmic Annulus

Cosmic Annulus is released today of Ambrotos (ἄμβροτος), and the band is a black metal band-project from Greece. After the release of their first EP in 2018, the band returns with their second EP entitled Cosmic Annulus. The title track Cosmic Annulus, 

Lyrical the band continuing to pay tribute to the Pre-Socratic philosophers, this time focusing on Heraclitus, Empedocles and Anaxagoras. Musically, Ambrotos provide an interesting concept of black metal music, with atmospheric black metal tunes accompanied with lyrics concerning Presocratic philosophy. All the music and the production on the new Ep is by Ambrotos, but the artwork is created by Naziees and photography by Luis Perez Guzman. Cosmic Annulus is recorded at Alamos and Orpheus Studios, Guadalajara, Mexico, July 2018, and the mixing and mastering is by John Slacker, Patras, Greece, December 2018.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*