Newsfeed

Blood Of Angels: On the same page

Blood Of Angels - Miscreant Deeds Of Loki

Blood of Angels is a musical group that blends the core genres of death metal, black metal, old school thrash metal, to create their own sound. The band project featuring current and former members of Motograter, Foreshadow, Denied Til Death, and Leprosy. The band have hints of Dark Tranquility, Slayer, Iron Maiden, Amon Amarth, Dying Fetus and Morbid Angel within their sound. Then they take that mix and add their own dark twists and turns. It sounds both smart and exciting.

Miscreant Deeds Of Loki is their debut full-length album. Blood Of Angels is a band whose members are on the same page said guitarist Aaron Robinson , who with his three band mates, have similar ideas about their music and how it should be delivered. The Floridian four-piece combine a full on death metal attack with black metal sensibilities, all with flourishes of melody. Blood Of Angels will probably surprise many metal fans?

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7176 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*