Newsfeed

The Black Fall: Will you join to watch the world burn?

The Black Fall – Clear Perception

Enschede in the Netherlands, just off the border with Germany, was severely damaged during the Second World War. After the Second World War, the city was rebuilt. The business sector consists of the production and export of metal and rubber. In addition, the band The Black Fall is about to become an export article. The new album Clear Perception is a great piece of music with fantastic hook and melodies and atmospheres that stay with you. Just great songs and no filler just nearly killer songs. The track The Hollow,

The Black Fall formed in 2013. Their sound consists of a mix in the twilight zone of progressive rock and metal, topped off with clear vocal lines. The album Clear Perception has a postrock atmosphere. It displays more powerful, delicate songwriting and tries to grip you with a view on how present society has evolved. Will you join to watch the world burn? The track Mother,

The record is produced by Tom Meier and recorded at Tom Meier Studio Recordings. Mixing is done by Bruce Soord, frontman of “the Pineapple Thief” and an accredited mixer (Opeth, Katatonia, Anathema, Blackfield, Riverside). Mastering is done by Steve Kitch (The Pineapple Thief, Tim Bowness, Anathema). The track Waves,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*