Newsfeed

One More Weekend: From where the Illawara Flame Tree lives!

One More Weekend –We Used To….

De-Icing My Car is the new single taken from Aussie alternative rock group One More Weekend and is the 3rd video release from their upcoming 12 track album, We Used To…. It’s a powerfully dramatic guitar driven song that encapsulates the band in full flight and the music infused with the video relays the realization of a slowly disintegrating relationship that has slipped beyond saving.

The village of Mount Evelyn is the hometown for One More Weekend. The village is centered around a vibrant street flanked by ancient trees including the spectacular listed Illawara Flame Tree. One More Weekend are always up for a shred and the wilder the better, says the enthusiastic frontman Connor Dougan. Formed in 2015 in Melbourne’s Eastern suburbs and working on Dougan’s original songs, the band crafted and mastered their current style of alt-rock. The song Boxheads,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*