Newsfeed

Steve Bonio Project: From the dystopian future

Steve Bonio Project – Stargazer 2

Hot on the heels of the highly acclaimed debut album Stargazer, Bomber Goggles multi-instrumentalist Steve Bonino returns with Stargazer 2. Stargazer is the nickname given to the hero of the story born into a dystopian future in which man`s neglect has made Earth no longer habitable.

For the past 20 years on Proxima b, the colonists have been feverishly building a transparent dome to protect themselves from the sun’s radiation and to control their environment. Upon the dome’s completion, it is decided they should send out an exploration party to try to replenish lost supplies. After a two day trek, they come upon what looks like the ruins of an abandoned alien city where they find what appear to be texts written in an alien language.

Are the writings actually alien, or could there be a connection to the colonists they could never dare to imagine? Tune in to Stargazer 2 for the shocking truth. The song Fear from Stargazer 2

The Live Band: Steve Bonino: Bass/Acoustic Guitar/Vocals, Peter Matuchniak: Guitars and vocals, Both Bonino and Matuchniak are members of the critically acclaimed band Bomber Goggles whose debut album Gyreland spent weeks in the top ten at Prog Archives. Jimmy Keegan: Drums and vocals, formerly Spock’s Beard and played drums on Santana’s Supernatural album. Jonathan Sindelman: Keyboards and vocals he has performed with Allan White of Yes. Mike Keneally from Frank Zappa’s band and Joe Travers from Zappa Plays Zappa. Seth Romano: Guitars, keyboards, percussion and vocals, played with Bonino in the acclaimed cover band The Trip.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*