Newsfeed

Cabrio: 8 skullcrashing hyms

Cabrio - Devotion And Hate

Cabrio’s new album Devotion And Hate is the result of the work done by five musicians disclosing their true devotion for metal throughout eight skullcrashing hymns, which is now being re-released internationally (the original South American edition was released mid 2018). Video Clip for the song Twenty Thousand Tons

Devotion And Hate is a powerful and straight-forward thrash metal assault, mixing old-school influences with some modern elements. Cabrio is fronted by Andres Marchant (Andres Chancho Cabrío Marchant), the former singer of thrash icons Necrosis, one of the milestone bands from the South American scene in the mid 80’s. Video Lyrics for the song Seed Of Deception,

Andres Marchant nickname Chancho Cabrío is probably the source for the band name Cabrio? The band Cabrio is most certainly for fans of Exodus, Slayer and At The Gates. Artwork on Devotion And Hate is by Néstor Ávalos (Hex/Execrator/Hecate). Video Lyrics for the song The Rapture, featuring Anton Reisenegger from Pentagram Chile/Criminal/LockUp/Brujeria,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*