Newsfeed

Hitherside: With lush harmonies

Hitherside – Blue Lotus

Jennifer Summer and Sam Oerlemans are the musicians in Hitherside from the little town Brasschaat. One singing, American red-head and one very talented Belgian multi-instrumentalist bond together to create infectious songs containing amazing guitar riffs, textures and memorable melodies with big doses of lush harmonies mixed in. The American/Belgian female fronted melodic metal band Hitherside and their sophomore album Blue Lotus will be released on Painted Bass Records in a week. The title track Blue Lotus,

The band consists of vocalist and songwriter Jennifer Summer and guitarist, multi-instrumentalist and songwriter, Sam Oerlemans. They turn heads with their infectious metal songs that contain impressive guitar riffs, lavish textures and memorable melodies with big doses of lush harmonies mixed in. The band continues to perform live on a variety of stages all across Belgium and abroad.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*