Newsfeed

Sleepkiller: With two longtime friends

Hard rock collective Sleepkillers consisting of founding members Sam Rivers known from Limp Bizkit on bass guitar and Damien Starkey  from Puddle Of Mudd, Burn Season on vocals, alongside touring members Bobby Amaru from Saliva on drums and Adam Latiff ex-Puddle Of Mudd on guitars. In the beginning of March the band released their self-titled debut album. The song Dirty Foot,

The band’s album features 10 tracks displaying the effervescent synergy between Rivers and Starkey each track was formed out of their passion for musicianship with overflowing melodic riffs and hook-laden choruses. The musicians in Sleepkillers originated out of the intense insane love of conceiving songs that are raw and infectious. Rivers and Starkey are two longtime friends who are both multi-instrumentalists, decided to stop worrying about the demise of the industry that once supported their multi-platinum bands and start birthing music exactly the way they envision it. The song So Low,

With no managers or labels breathing down their necks, they found the ultimate freedom that brought them here in the first place. Now after recruiting other notable artists from their circle, Sleepkillers are buried deep in the lab producing what they need to survive. Who needs sleep when there is so little time to create in this life? Always. Awake.

Link:
Facebook

 

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*