Newsfeed

Callooh Callay: Adam Colombo and musical friends

Callooh Callay – Astonishing Flow Of Time

Astonishing Flow Of Time is the new effort from the New York based band Callooh Callay. A pretty interesting and original prog band that perform progressive material with the passion and the spirit that the progressive rock bands of the 70’s embodied. The songs of Adam Colombo have been brought to the stage by a powerful lineup. Their sound has been crafted from years of listening to the Progressive Classics, but putting a modern approach to it. Strong harmonies, and distinctive melodies draw you in, and leave you probably wanting more! The track Victory,

Callooh delivers a high energy musical and multimedia show. The band is an experienced band and their long Island sound was crafted from years of listening to much different music. The tracks Astonishing Flow Of Time and Give,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*