Newsfeed

Climate Of Fear: With hardcore artefacts

Climate Of Fear - The Onset Of  Enternal Darkness

A combination of metal and hardcore is what the UK based band Climate Of Fears offers the listeners. The band has pretty savage riffs, intensity and even melody. On their debut The Onset Of Eternal Darkness they prove that they are an interesting band following in the footsteps of pioneers in the genre. Climate Of Fear sprinkle their hardcore focus with elements of death metal. They obviously are able to write angry and violent music with plenty of bludgeoning double bass and other hardcore artefacts. The track Storming The Heavens,

The new band Climate Of Fear are made up of former Desolated, World Truth and Cold Hard Truth members. Owen Derrill on bass, Alfie Armour on guitars, George Bigneil og drums and Sam Ellis Thompson on guitars and vocalist Paul Willimas.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*