Newsfeed

Nocturnal Hollow: Bludgeoning and brutal metal

Nocturnal Hollow - A Whisper Of A Horrendous Soul

J.R Escalante with singing and guitars and George Knive on drums is the two musicians in the death metal band Nocturnal Hollow from Venezuela. At the end of March they will release their forth full-length A Whisper Of A Horrendous Soul. The band has existed since 2010 and the lyrics often is about topic as death, darkness and mysticism. This band has been making waves in the death metal underground for the last 9 years, especially in Latin speaking countries. The title track A Whisper Of An Horrendous Soul,

Now it’s time to spread their bludgeoning style of death metal the world over! A Whisper Of A Horrendous Soul is an act of brute force that probably will bring you right back to death metal’s heyday and make you wonder why have I never heard of these guys in the last 9 years??!!”

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*