Newsfeed

Driftglass: With a pinch of metal

Driftglass – World Of Conversation

Toronto’s history began in the late 1700s when Great Brittan bought land from the Indian indigenous group Mississauga. The history of the Toronto based band Driftglass began mutch later, and in 2008. The band is something that unusual as a sextet and plays a very nice progressive rock with some pinch of metal. Some of the tracks are very well composed with lots of variety and lots of musical snacks. As for instance Down In The Dirt,

The Toronto sextet drawing inspiration from a variety of classic and modern influences, Driftglass has released 2 full length studio albums and one EP since its inception in 2008. The band continues to write and perform today, and the most recent release is World of Conversation released five days ago. The title track World Of Conversation and The Pretenders,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*