Newsfeed

Vale Of Pnath: Tech Death adrenaline

Vale Of Pnath - Accursed

Denver is at the foot of the Rocky Mountains. The band Vale Of Pnath from Denver plays not rock but technical death metal and will release their new EP Accursed May 17 on Willowtip Records. The band’s second EP following two acclaimed full-lengths, 2011’s The Prodigal Empire and 2016’s II): Accursed. This two album is fueled with Tech Death adrenaline and shrouded in black metal’s iniquitous aura. On Accused those complementary qualities enhance what is unequivocally another giant step forward in penetrating songwriting dynamics. The title track Accused,

Concision with depth describes the five proper compositions, while the cold, mechanistic opening soundscape Shadow And Agony and chilling interlude Audient Void, are equally vital in completing an EP that is best absorbed as a holistic musical experience, albeit one that is the stuff of nightmares. The picture painted is a bleak one, the intensity unleashed nothing short of devastating to the nervous system and traumatic to the psyche.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6730 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*