Newsfeed

Marianas Rest: From the dark shores

Marianas Rest - Ruins

The dark shores of the Baltic Sea are home to gloomy melancholy and a place where many sad stories have come to an inevitable end. Still, in rare occasions new life emerges from the sea. Finnish coastal town of Kotka is the birth place of Marianas Rest, a band whose metal is forged in crushing pressure of the deep. Formed in 2013, the band dredges bottom mud and feeds on Scandinavian distress. At the end of April Marinas Rest will release their sophomore album Ruins. The track Restitution,

Ruins is an analogy for a broken mind. The record starts from the breaking point and progresses towards an inevitable end. It is emotional, depressive, melodic and heavy death metal. The songs generally evolve throughout their length and reach their peak in the end. Music is a good way to vent off steam that eventually generates inside you when you grind your way through modern life. It is a good excuse to meet with friends and have a good time. To forget all the depressive shit that is going on around you.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6731 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*