Newsfeed

Lost In Pain: Annunaki mythology

Lost In Pain - Gold Hunters

The band Lost In Pain is from Niederkorn (Luxembourgish: Nidderkuer) is a town in the commune of Differdange, in south-western Luxembourg, on the Chiers river (German: Korn), from which it takes its name. As of 2005, the town has a population of 3,044. Four of them are members of the heavy metal band Lost In Pain and recently they released the album Gold Hunters. The title track Gold Hunter,

Lost Of Pain have been developing their style since the last couple of releases, the self-titled album released back in 2011 and its follow-up Plague Inc. released four years ago. On Plague Inc. the Luxumburg band pursuing a more contemporary metal sound instead of the 90s-infused metal sound they first started with. The track God Of Destruction,

This evolution culminates with Gold Hunters, the band’s third and new full-length which is inspired by the famous Annunaki mythology. Gold Hunters, which goal is to combine aggression and harmonies, features a distinct sound, where its melodic passages joins forces with the heavy guitar riffage, showing the beauty of both sides. The track A Word,

The band was formed by songwriter, guitarist and lead singer Hugo Nogueira Centeno in 2008 by the age of 15. After a long search for musicians, Luca Daresta (13), Andy Fixmer (16) and Dario Raguso (16) finally came up and the band was complete and ready to play their first gig. Later Andy Fixmer leaved the band and bassist and background singer Nathalie Haas joined the band in 2010. Obviously young musicians dedicated to metal.

In almost 10 years of madness, Lost In Pain shared the stage with major artists like: Soundgarden, Sepultura, Havok, Alice In Chains, Therapy?, Skrillex, Xutos & Pontapés and many more.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*