Newsfeed

Korzo: Third offering

Korzo - Inspire

Korzo is a multinational band that was founded in 2013. They have released two album named Polarity and Supremacy, which gained a lot of positive feedbacks all around the world. Korzo was founded in 2013 by Dimitriy Pavlovskiy (aka Dimi Rich). After their first EP Long Way To Shore the band received offers from several labels to release a full-length album. The debut was an instrumental album called Polarity which was released in 2014. Stylistically Polarity was more in the post-rock/sludge genre. The track Greatest from the new album,

Tree year’s later the band released their second album Supremacy, which musically continued the previous album, but the band added some progressive/symphonic elements to make a richer sound. The new record included vocals by Dimi Rich and the album gained a lot of positive feedbacks all around the world. In October 2017 the band entered the studio for producing a new album Inspire. It takes a year to complete the new release and this release will be out in this month. In January 2019 Korzo signed a publishing deal with Lion Music.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*