Newsfeed

Protocollo C: Oscillate between rock and the psychedelic!

Protocollo C - Protocollo C

Proticollo C delivers a journey through prog, rock, soundtrack and psychedelia. The album is self-titled and are an instrumental concept album, an existential soundtrack with film and vintage connotations. A mix that refers to the psychedelic proto-prog of the late 60s, but with the cool atmospheres of Calibro 35 band. The track Adolescenza,

The album contains ten track with real nice Hammond organ from Alessandro Aiello. He and his fellow musicians  has a great interaction. A tight rhythm section with Daniele Saglia on drums and Alessandro Dellarocca on bass. The rhythm section is the engine of the music, and on top of it, Danile Saglia can glow with his guitar lines.

The album delivers a very nice twist of a psych-prog ritual !! This concept album is a story where every listener can be the protagonist. The band comes with a soundtrack and the listeners are the directors. Each song is a story without words of an existential phase, and winds through sounds that oscillate between rock and the psychedelic. The track Della Routine,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*