Newsfeed

Sounds Like An Infection: Exploring musical boundaries and structures

Sounds Like An Infection – Man In The Machine

Karachi is the largest city in Pakistan and the capital of the province of Sindh. Karachi has grown strongly in recent years and have an estimated population now of 15,741,406. The band Sounds Like An Infection from Karachi has in recent years grown strongly in terms of fan crowd but also fame. Sounds Like An Infection is an experimental musical project specializing in exploring musical boundaries and structures. Today the band releases the album Man In The Machine. The track Electric Worry Listen and the take on a rendition of a Nina Simone classic from this fascinating Pakistan band.

The band comments, «Electric Worry encompasses heavy use of electronics, experimental beats, slide guitar, distorted bass and much more! We hope you enjoy this exceptional musical composition as much as we did putting it together»! Sounds Like an infection has since 2014 been creating art through sound experimentation. Such can result in very exciting music by and the music world can easily be supplied with music that has distinctive character and freshness, and something that they have not heard before!? I like that! The track Radio Propaganda,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6851 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*