Newsfeed

The Far Meadow: London calling!

The Far Meadow - Foreign Land

The Fra Meadow are a five-piece symphonic progressive rock band from London. Since recording Where Joys Abound, they have been performing with a changed line-up, fronted by vocalist Marguerita Alexandrou, and complemented by virtuoso Brazilian guitarist Denis Warren and Keith Buckman on bass guitar and Eliot Minn on keys. The band will release the album Foreign Land this month, and this release is their third. The track Travelogue played live,

They say in their website,  they’d played under the influence ranging from the classic rock and prog of the innovators as Yes, Genesis, Rush, Focus, Soft Machine, Deep Purple, King Crimson, Gentle Giant, Plackband, to the contemporary torchbearers who keep the music alive as Spock’s Beard, Flower Kings, RPWL, Rocket Scientists, Dream Theater and many more. They add a dash of funk, soul, classical, jazz, a twist of blues, and an extreme splodge of general mayhem and insanity. The Far Meadow live at Midwinter Madness,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*