Newsfeed

Robert Machado: Poured his heart and soul into this artistry

Robert Machado – The Feast

Robert Machado band is a dedicated multi musician. Robert Mach from (Georgia) plays bass, rhythm guitar, drums and keyboard and sings in his self-titled music project. The track Ticking Away,

Robert Machado have on his new album The Feast been contributed of Euro Rojas (Venezuela) and Rob Machado (California) both with bass, lead guitars and bass guitars. The track Locked Room,

The album has received praise as an alternative rock effort and is also doused in psychedelic, progressive rock and more. Machado’s special cluster of genre styles and influences prove continuously all-encompassing and have been compared to the likes of Pink Floyd with an attitude, Foreigner-like soundscapes, early Genesis and metal/hard rock anthems.

Machado’s dedication to his art is fascinating. This is a very nice exhibition of art from a professional standard and it’s clear that Machado poured his heart and soul into this artistry. The title track The Feast,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7110 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*