Newsfeed

Eyescream: 100% joy!

Eyescream – The Other Side Of Us

The Swedish quartet Eyescream was formed by four good old friends in the autumn 1995. Guided by passion and emotion for good music, they have explored every sound of rock music for the past almost 25 years. The Other Side Of Us is their latest journey into the land of hard progressive rock. The musicians says, «Only our own material is what applies! Our music style has been described as cryptic … :)Cryptic or not – Eyescream is 100% joy! ;)».The track Frets Forever,

The members are Cecilia Hallgren with all synthezizers and a lot of beautiful vocals, Peter Jöeäär with all guitars and some vocals, Ted Nilsson with all drums and percussion and Johan Hallgren with all bass guitars and some vocals. All the members originate from Halland in Sweden, and are implicated in making the music for Eyescream in their own different way. Easy said they play the music that awakes the passion and emotions inside them, just like making recordings and live performances.

The tracks Arizona Sunrise and Allways On The Line,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*