Newsfeed

Mollo Rilla: Journey through styles, mood, and drama

Mollo Rilla - Mollo Rilla

Mollo Rilla are a dynamic 4-piece rock band from the heartland of the U.S., whose self-titled debut album is journey through styles, mood, and drama. The band was formed two years ago from a group of guys leaving other bands. Their core mission, musical freedom and damn good rock music. The group enjoys blending other styles in with their American rock beats, such as Latin guitar and even disco! They write about freedom, fantasy, faith, and of course love. The track In Dreams,

There is often a dark undertone in the music of Mollo Rilla and that is fascinating. That undertones carries throughout the entire record like a thread. Holding all together like charms on a string, all different shapes and sizes coming together in a nice combination to make it not only cohesive but truly something special. Whether you are a fan of Uriah Heap, Deep Purple or more modern rockers like Imperial State Electric and/or Queens Of The Stone Age, there is probably something in this album for you! The tracks Nightmare and Ghetto Ghoul,

The members are Marco Ciofani (vocals, lead guitar), Simeon Ruple (keyboard, backup vocals), Austin Adams (bass, backup vocals), and Ben Cunningham (drums). These Ohio boys grew up in Geauga County, just east of Cleveland. Their rustic childhood becomes evident in their lyrics whether it’s picking up beers with friends, or driving down a country road. Their debut self-titled album in May of 2019, which was recorded in Akron, OH at Akron Recording Company. The group is currently booking an east coast and mid-west tour for this summer.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*