Newsfeed

Vergogne: Fascinating newcomer!

Vergogne – A.W.L.

It is fun and exciting that apparently skilled musicians appear from nowhere so to speak. Julien Perrier`s music project moniker is the band name Vergogne.  A.W.L is his very first instrumental album mixing progressive metal, electro and ambient. The track A Cold Hour is done in participation with Perrier`s friend Lon Neon.

On the track Safe Zone another friend contribute with a very nice and powerful solo and very faithful to his style with an irreproachable technique. The nice and original artwork was directed by the talented Marielle Girault aka Eärendink, follow what she does, she works well.

Perrier states «Music is my world, the expansion of my mind». In addition he tells that A.W.L. is his first big production with tons of very hard work and some periods of alternated between periods of inactivity and creativity. In addition Perrier is grateful to all the help he received, and he is motivated for making more music in the future. Probably more of a fascinating mix of diverse genres put together in a innovative way, and hopefully with some vocal that would fit perfect in the Vergogne universe! The track Circumstances,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*