Newsfeed

Monasterium: Dedicated to epic heavy/doom metal

Monasterium - Church Of Bones

On May 6, 2019, Monasterium will release their sophomore album, Church Of Bones, via Nine Records. Monasterium is from Kraków that is one of the largest and oldest cities in Poland, but they are not an old band, only five years old. Monasterium play a heavy doom metal and offering a broad variety in the songwriting: All eight anthems on Church Of Bones represent worship of the classic sound and stand tall in the fight for true metal. Additionally, the new album features a special guest appearance by Leo Stivala from the Maltese doom masters Forsaken. The track The Last Templar ft. Leo Stivala (Forsaken) 

Monasterium was as earlier mentioned founded in 2014 and dedicated to epic heavy/doom metal. All members of the brotherhood are experienced musicians sharing passion, common vision and belief in the power of traditional metal. These virtues brought them to their successful self-titled first full length album released in May 2016 by No Remorse Records. Monasterium won critical acclaim of the metal underground and was promoted live at the highly esteemed European metal festivals, Hammer Of Doom, Up The Hammers, Malta Doom Metal Festival, Doom over Vienna and Seeds Of Doom.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*