Newsfeed

Nihility: With the doctrine of nihilism

Nihility - Thus Spoke The Antichrist

The notoriously aggressive delivery of sound with roots in death and black metal is the band Nihility`s  trademarks. The lyrical content explores the definition of nihilism as a philosophy and a way of life, passing through the many different ways of nihilism, how it’s understood and adjusts to everyday life and society as a whole. The track Indulge Self Restraint,

Emerging out of Porto, Portugal, in 2012, Nihility preaches the doctrine of nihilism through their profoundly complex blackened death metal tunes. The Portuguese horde not only perceives nihilism as a philosophy, but also as a way of life, and thus their lyrical content delves too deeply into the different aspects of nihilism.

Without compromising the excellence and savagery, Nihility patiently took their time to craft the debut album, Thus Spoke The Antichrist. Painting both vicious and sinister surroundings, this debut brings forth a storm of noxious blackened death numbers that preserve both old-school roots and technical deftness at the same time.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*