Newsfeed

Sister Shotgun: Evanesence meets Bullet For My Valentine!

Sister Shotgun - Fragments

Sound Scape Magazine says, Sister Shotgun, from the West Midlands, are causing a stir with their own blend of riff heavy metal and rock, and are ready to rip your face off! Their debut album Fragments show at dedicated and vital band. The track Sacred Heart,

Sister Shotgun is a band from Birmingham in the West Midlands. Formed in 2012 by the self-taught guitarist and songwriter Niall Wills. The group is currently composed of vocalist Chloe Ozwell, rhythm guitarist Niall Wills, lead guitarist Benji Tatlock, bassist Tim Chambers and drummer Dave Harvey. The band has often been described as Evanesence meets Bullet For My Valentine. A fusion of melodic and aggressive guitar lines, influenced by a mix of nu-metal, metal core, and modern rock, all united with captivating vocals full of catchy hooks and sing-along moments.  Sister Shotgun is known for creating mesmerizing atmospheres at their stage shows. The track Fragments- The Anvil,

Chloe Ozwell began singing at the age of 7 after her parents spotted a natural talent. They swiftly introduced her to singing classes, this made her become a classically-trained vocalist, which involved her singing in various languages and musical styles.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*