Newsfeed

Divner: Havy, melodic and epic

Diviner – Realms Of Time

Diviner is a heavy/power metal band from Greece with classic heavy origins, strong melodies, crushing riffs, groovy rhythm sections, powerful vocals and modern sound. Diviner has released the music video Heaven Falls from their new album Realms Of Time,

The album show improvements on every level since the band’s debut album and the album won’t leave fans of heavy and power metal disappointed. The album is heavy, melodic and epic and it’s full of energy, power and emotion.

Realms Of Time was produced and mixed by Fotis Benardo (ex. Septic Flesh), mastered by Henrik Udd (Powerwolf, Hammerfall, Myrath) and the artwork was created by Jan Yrlund (Battle Beast, Apocalyptica,  Korpiklaani).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*