Newsfeed

Joost Maglev: Dedicated musician

Joost Maglev - Alter Ego

Alter Ego is the new album from Joost Maglev following on from 2016’s critically acclaimed Overwrite The Sin, Alter Ego sees Maglev`s songwriting mature and develop, tackling personal subjects, including his own creative burn out. On this album Maglev is joined by a stellar guest list including legendary Renaissance vocalist Annie Haslam, Arjen Lucassen (Ayreon), Mark Bogert (Knight Area), Sebas Honing (Equisa) and renowned solo artist Ben Craven. Equisa’s master of battery Stefan Maas drums throughout the album.  The track Angel,

Maglev’s music has been compared to Queen, City Boy, ABBA, Ayreon, and Kansas to name but a few. His blend of symphonic rock with melodic sensibilities and a genre-fluid music with a progressive outlook is often fascinating. Maglev is dedicated musician as well as composer, singer, producer and multi-instrumentalist and he plays bass in Equisa.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*