Newsfeed

Sxuperion: Atmospheric cosmic doom

Sxuperion - Endless Spiritual Embodiment

Mammoth Lakes is majestic in scale and awesome in its natural beauty, and in addition the hometown for the band Sxperion. Quantum-level chaos ensues as doom-laden death and ethereal madness are brought forth on May 3 with the release of Sxuperion’s Endless Spiritual Embodiment. The new album from multi-instrumentalist Matthew S. will be released through Bloody Mountain Records. Sxuperion have so far choosed to not post a track or two from the new album. Here are as a kind of replacement the whole last album Cosmic Void.

Deep, disturbing death metal with layers of atmospheric cosmic doom. Endless Spiritual Embodiment is the next logical step after 2014’s Cosmic Void. Sxuperion have been around for 21 year now and Endless Spirutal Embodiment Is the third release. In addition Sxuperion have released four EP`s. Matthew S. is also a member of the band Weverin, Endless Blizzard and Valdur.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*