Newsfeed

This Winter Machine: With growing fan base

This Winter Machine – A Tower Of Clocks

There are some who like to have watches on the walls in every room and I belong to that category! Therefore, an album title is like A Tower Of Clocks is very exciting for me. The album is the much anticipated second album by Yorkshire progressive rock band This Winter Machine. They appeared for the first time three years ago and produced the very successful album with This Man Who Never Was. The track Justified played live in Danfest 7 in Leicester,

Therefore, there are high expectations for their second album A Tower Of Clocks among their growing fan base, drawn by the high quality of their debut and a series of increasingly polished and entertaining live shows around the U.K. This Winter Machine do not do experimental music as they focus on writing and performing good and catchy melodic neoprog songs. They are not breaking new musical frontiers, but they have an eye for nice melodies and hooks.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*