Newsfeed

2 Wolves: From South Karelai

2 Wolves - ...Our Fault

...Our Fault is the new release from 2 Wolves and the band continue to improve their sound. The band is a gothic metal band from South Karelia, Finland. Since their formation in 2010, the band has released three studio albums. With elements from melodic death metal and doom metal, and inspiration from Finnish melancholy and nature, 2 Wolves create their sound. The band’s latest album, Shelter, presents a more melodic approach to their style, with more emphasis on clean vocals. This theme album tells a tragic love story, set up in a haunted house scenery. The album’s atmosphere progresses from light to dark, as the season changes from spring to autumn. The official lyric video Dreaming Beneath from the new album…Our Fault,

The track Unwritten Names,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*