Newsfeed

G.S.P.: Under Band Of Rain umbrella

G.S.P. – Svengali

G.S.P. or The Gill Steinbacher Project is a new project name under the Band Of Rain umbrella. The album Svengali reflects a truly European feel, with ambitions to world music. The music is dreamy, almost as though it is a soundtrack to dreams…your dreams. Choose your dream and choose which song best suits it. There is a vast array of instruments here, this is not ambient necessarily, drums bass guitars and synthesizers. It`s much about guitar infused world music with chilled landscapes and dark corners. The track Svengali Walkthrough,

Founded in 2002 Band of Rain have gone on to record 5 albums of original music. Dreamy, sometimes ethereal, and a band with a large fan base. The albums, 2004 Deep Space, 2005 Garlands, 2007 Arts & Allurements, 2011 Sun in VIII, 2017 Dust of Stars. Gill Steinbacher Project is Michael Steinbacher – guitars, bass, keyboards, flute, alto saxophone, programming and mixing and Chris Gill – guitars, bass, keyboards, vocals, programming and mixing and Ria Parfitt – lyrics and vocals. Svengali by Gill Steinbacher Project.All songs written by Gill/Steinbacher. Svengali by Gill Steinbacher Project. All songs written by Gill/Steinbacher.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*