Newsfeed

Warchest: Good, old and vicious thrash/death metal    

Warchest - Sentenced Since Conception

Sentenced Since Conception is Chile’s Warchest new and third album and the first to be released internationally, showcasing a powerful step forward in the band’s career. Fans of the South American metal style will probably be rejoiced by this new effort, as well as fans of the good, old and vicious thrash/death metal assault, which will see in this album a possible must-have for their collections!

Formed on Sept 2009, Warchest is a Chilean metal band striving to become a new face in the South-American metal scene. Mixing old-school thrash elements of classic 80´s bands and early 90´s death metal, Warchest manages to blend different sounds making their music dynamic and over-the-top, sounding like just what´s lacking from some metal bands nowadays.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*