Newsfeed

Nachtfalter: Traditional goth with modern elements

Nachtfalter – Was Bleibt

German gothic metallers Nachtfalter have released a visually appealing video for their first single Maschinenklang, which is taken off from their debut album Was Bleibt, set to be released on May 24th, 2019.

The sound of Maschinenklang, as well as its lyrics, is extremely catchy and combine Tobias Serfling’s German vocals with a compact wall of sound, mainly dominated by brazen guitar riffs. The studio album features a danceable electro remix of Maschinenklang which will certainly find its way into the clubs. In the coming months the band will play several shows as an extensive tour is scheduled for this fall.

Nachtfalter is a gothic metal formation from Germany that was founded two years ago by Tobias Serfling und Tom Grünzig. Nachtfalter translated to English is moth. The music and the lyrical content are in the focus for Nightfall and is a sad, melancholic symbiosis, which in traditional gothic & metal style orients and combines them with modern elements in a distinctive way. Nachfalter are part of a new wave of gothic metal. The music is probably for or fans of ASP, MONO Inc., Lacrimosa, Joachim Witt & old Crematory!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*