Newsfeed

Dreamtime: Heavy psychedelic music and sonic fantasies

Dreamtime – Tidal Mind

Hailing from Brisbane’s underground DIY scene, Dreamtime aims to create personal journeys to help draw listeners out of their frontal lobe consciousness and into sonic fantasies. During extended meditative jams, the music plays through Dreamtime. Inspiration comes from psychedelic bands from 1968 – 1971 among other places. Dreamtime is: Zac Anderson, Tara Wardrop, Fergus Smith. Their last effort is Tidal Time and here`s the track Liquid Light Face,

Since forming around six years ago, Dreamtime have released two full length albums, one EP and a single, and toured along the east coast of Australia and the United States of America. During their USA tour in April-May 2013, Dreamtime performed at the prestigious Austin Psych Fest. They have supported countless international and national bands, including Bardo Pond, Earthless, The Shrine, Eternal Elysium, Kadavar, Blues Pills, Earth, Boris, A Place to Bury Strangers, Radio Moscow, Moon Duo and Black Mountain. They also toured Australia with Japanese band, Kikagaku Moyo in 2013. The band toured Japan in September 2014, hosted by the Tokyo Psych Fest and GurruGurru Brain. The track Mourning Star,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*