Newsfeed

Nukli: Fascinating hippie trio!

Nukli – There Is Another Way

There Is Another Way is the new album from the old hippie trio Nukli, and they play psychedelic alternative experimental rock. The lineup, Kev Hegan with guitars, vocals and keyboard, Mark Huxley with bass and weird noises and Peter Out with percussion and drums. The London trio have obvious humor and says that, It’s never too late to have a happy childhood!

The band was born from the Squats and Free Festivals of the 80’s, Nukli (pronounced Nuke-Lie) have travelled from the experimental lo- fi cut-ups of the early PSi tapes, through psych-pop to a more jazzy, proggy sound. The live recordings take in the full range of styles whilst the latest studio offering shows where the band are now and a hint of where they are heading. There is another way!!!

Evoking the days when an album cover was a gateway into another world and a useful flat surface for constructing jazz cigarettes, this CD probably will take you on a journey to another way of life!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*