Newsfeed

Sin Savage: Harder, faster and stronger than ever

Sin Savage – Lost In The Dark

Sin Savage`s line-up now is Zan Geeraerts on vocals and guitars, Vassili Golfidis on bass, Andreas Timmerman on drums and Jasper Vanderheyden on guitars. Sin Savage, previously known as Nightmare BE, is a Belgian hardrock/metalband, founded in 2011. In 2018 Andreas Timmerman joined the band and he  is vital to the sound because he is an awesome drummer! The band made a re-start with Timmerman onboard and they were very motivated to enter the studio to record the EP Lost In Dark. Four new songs were chosen. These songs were harder, faster and stronger than ever! So they decided to make a change, to put a new name on the table, Sin Savage was born! The track Lost In Dark,

 Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*