Newsfeed

Sacred Sin: Mystic atmosphere provided by the keyboards

Sacred Sin - Eye M God

Sacred Sin have played old school death metal since 91. The band is one of the most important names in the Portuguese death metal scene and their 1995 classic Eye M God is a very good effort that underlines the power and technique of the band, and is now being reissued in vinyl format through Lusitanian Music.

Showcasing a solid evolution when compared to their highly acclaimed and groundbreaking 1993 debut album Darkside, what you’ll find in Eye M God is the classic death metal sound and identity you used to experience back in the 90s. Here you’ll find lethal dosages of metal with an aggressive delivery and a flawless instrumental work and vocal lines, filled with a mystic atmosphere provided by the keyboards. You’ll realize Eye M God was ahead of its time and now it’s time to give this band the recognition they deserved back then.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*