Newsfeed

Vacant Image: Magnificent song title!

Vacant Image - Sister Anxiety

Aussie alternative rock Vacant Image have released the first official video taken from their upcoming album Sister Anxiety. The track has the improbable and magnificent title of Granny Panties And Peanut Butter

Here’s what the band had to say about it; «Granny Panties And Peanut Butter is a song so lyrically dark the band wanted to bring in some light with this video and show that even in our darkest days there’s always a bright side». The track Private Ruin,

Some quotes about Vacant Image,

«Vacant Image is perhaps the most important rock band in the dark indie underworld and a calm reassurance for guitar bands everywhere as we continue into an uncertain digital music future». – Jamsphere Magazine

«Vacant Image expresses their creative vision through superior musicianship». – Beyond The Record

«Vacant Image’s new album is an unrelenting assault on the senses to any fan of rock or metal music.» – From The Depths Entertainment

«Vacant Image has a lot of potential and talent. If you are into Alice In Chains, Seven Marry Three, Live, Deftones, or Tool then you should definitely check out Vacant Image».- ShadowsRecords

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*