Newsfeed

Krypts: Cavernous hellish doom

Krypts - Cadaver Circulation

Finland’s Krypts return to unfurl an aeonic slab of death metal upon your ears. The music on the album Cadaver Circulation explores immeasurable depths with six intense offerings of misanthropic and doom-laden death metal.  Cadaver Circulation is as unrepentant as the grave in its tormented and suffocating aura. From funereal dirges to steamroller bombasts of putrid death and decay, Cadaver Circulation leaves no tomb intact. Reverb drenched atmosphere collides with eerie chords and abysmal vocals to craft one of the most harrowing death metal experiences of the year.

«A journey into cavernous, hellish doom, the songs on Cadaver Circulation are beefier, more deathly and more powerful than anything the Finns have released before», according to Decibel Magazine

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6048 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*