Newsfeed

Defying Decay: Cool footage

Defying Decay - Metarmorphosis

The track Let It Rain from the band Defying Dacay and their album Metarmorphosis.

Let It Rain is made up of tour footage of the band’s time with Emmure when touring Russia earlier this year. Frontman Jay Poom Euarchukiati speaks about the single, saying, «This song is probably one of the ones we enjoy playing live the most, as it contains all of our favorite elements from heavy breakdowns to groovy riffs, clean catchy chorus, epic guitar solos, poppy synths and many more. It was also really fun to work on something that really represents the band as a while, whilst showing off everyone’s skills. It wasn’t planned to be a single initially, but we gathered some cool footage when we went on tour with Emmure and thought it would be a waste to not use it. It’s also a fun song, so the music video shouldn’t be as serious as some of our previous work!». The tracks Ghost and Judas Kiss,

Defying Decay is a band made up of musical misfits, an eclectic mix of cultures and classical training, a hybrid born of many influences crafted by a shared passion for music. The band has persevered to realize their vision.  Born in the East and now knocking on the doors to the rest of the world, Defying Decay is following in the footsteps of bands like Crossfaith and Coldrain. Defying Decay was formed in 2011 inBangkok, Thailand

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*