Newsfeed

Bathyum: Pronounced: Bath-eye-um

Bathyum - The Church Of Euthanasia

Bathyum (pronounced: Bath-eye-um) is a one man black metal band from the North West of England. The band started with demos, but finally the debut album Rituals Of The Damned was relased three years ago.  All recorded, mixed by the sole musicians in the band, Wyvern. Song subjects include anti-religion, suicide, (Satanic!) sodomy and general hatred for Wyvern and this world we live in. Bathyum is mainly inspired by the Norwegian Second Wave Black Metal bands of the late 80s/ early 90s, Bathyum aims to capture a similar atmosphere but adding a modern take on a classic sound. The title track The Church Of Euthanasia,

The second full-length album is The Church Of Euthanasia by Bathyum represents the true essence of pure darkness. The album is recorded over 2017 and early 2018, this is an 8 track album for fans of the raw early 90s black metal. Songs from this album deal with subjects such as suicide, murder, celestial entities and old folklore stories from where Wyvern grew up in Wirral, England.Take a journey into the abyss as Wyvern welcome you… to The Church Of Euthanasia!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*