Newsfeed

Desecresy: Dark, heavy, putrid, eerie death metal

Desecresy - Towards Nebulae

Desecresy is Finland’s heaviest, darkest and most eerie death metal band, has a new chapter in the band’s 6th full length album entitled Towards Nebulae, which is going to be out on July 23rd via Xtreem Music, which released their previous five albums! The track The Gate,

Desecresy is a one man band with Tommy Grönqvist as sole musician. Grönqvis has always written all music and played all instruments until his fifth album where he also took vocal duties, becoming even more guttural. The death metal style of Desecresy remains dark, putrid, eerie and hypnotic, with some influences from doom metal, reminiscent of bands like Bolt Thrower, Incantation, Mythic, Abhorrence from Finland and Rottrevore.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*