Newsfeed

Martyrium: Rise from the ashes!

Martyrium - Children Scream For Mercy

The city is of Antofagasta is located in the Atacama Desert and therefore has a very dry climate. Annual rainfall is about 4 mm. Much more lush is the city’s old school thrash metal band Martyrium. Actually there are at least eight band named Martyrium. Our Martyrium is from Chile and was formed in 2003, with the intention of showing through violent music, the reality of our system, unmask false dictators and abusers! Soon the band will release their second album Children Scream For Mercy. The track Twisted Fate,

At the beginning of 2004, the line-up was ready to crush them all, Cesar Marcoleta (Guitars/Vocals) Bastían Guerra (Guitars), Rodrigo Vera (Bass) and Adrian Olivares (Drums) were ready to start creating their own music, but not until 2006 with changes in the line-up, MartyriuM recorded their first rehearsal demo, with a terrible sound, which was called The Worst Sound Ever!

The demo contained 3 songs and Age Of Destruction was their first original song. The other two songs where cover songs, Tormentor (from Kreator) and Agent Orange  (From Sodom). After having participated in many events with international and regional bands like, Social Shit from Argentina, Andralls from Brazil, Manthra, Evil Offering, Corazones Ebrios, and many more, the band recorded the demo Violent Showcase which contained 4 original songs. Years Of Tension, Age Of Destruction, Fucking Dictator and You Are Nothing and also the new line-up was stabilized, Cesar Marcoleta (Guitars), Bastían Guerra (Guitars), Rodrigo Vera (Bass/Vocals), Nicolás Maya (Drums).

At the end of the promotion of this debut demo, Bastián Guerra left the band and was immediately replaced for Luis Valladares, who contributed with many ideas and lot of energy for the band. By 2011, with many concerts and new original songs, the band had the opportunity to record their first LP, at Organic Waves Records owned by Daniel Naranjo from Cranial Implosion and 10 songs were recorded.

Out of expectations the band had the chance to participate in a record label called Australis Records which is giving them the opportunity to show all their work and music worldwide. In 2012, Nicolás Maya left the band, being replaced by Cristian Cortés which with his professionalism, made Martyrium rise from the ashes!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6731 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*